Portal Polonii Greckiej - Ateny, Saloniki

Forum Polonii Greckiej

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Osoby które są nowe na forum prosimy o przedstawienie się - kilka zdań przedstaw się

#1 2008-05-05 19:03:26

kasablanka200
Nowy użytkownik

polka zona greka

hej czy jest na tym portalu dziewczyna ktora wyszla za maz za greka????? ja jestem zareczona z grekiem i chcialam sie wszystkiego dowiedziec o greckich zareczynach slubie i zyciu w grecji a dokladnie na krecie , prosze piszcie jesli jestescie w takiej sytuacji

#2 2008-06-14 20:45:49

kouroupis
Aktywny

Re: polka zona greka

kasablanka200 napisał:

hej czy jest na tym portalu dziewczyna ktora wyszla za maz za greka????? ja jestem zareczona z grekiem i chcialam sie wszystkiego dowiedziec o greckich zareczynach slubie i zyciu w grecji a dokladnie na krecie , prosze piszcie jesli jestescie w takiej sytuacji

Hej, od 5 lat jestem mezatka, wyszlam za Greka. Z tym, ze mieszkamy w Niemczech, za rok wyprowadzamy sie do Salonik. Ale wszystko z przykladem sie odbylo jesli chodzi o moj slub, greckie wesele, wlacznie z chrzcinami naszych dzieci itd. Stawiaj konkretne pytania, sluze rada. anka

#3 2010-05-11 02:08:54

laloona
Nowy użytkownik
Od: Thessaloniki

Re: polka zona greka

Hej! Ja również jestem żoną Greka (7 lat) ,z tym,że ślub braliśmy w Polsce.Mieszkamy w Salonikach.
Co do życia w Grecji,to wydaję mi się,że to bardzo indywidualna sprawa...

[img]http://img32.imageshack.us/img32/4333/84139601.gif[/img]

Stopka forum