Strony: 1
PRACA OD ZARAZ.............................................TEL.696735835
Witam serdecznie,Od niedawna jestem dystrybutorem i konsultantem FM GROUP Polska. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się że perfumy i wody perfumowane które oferuje FM są produktami wysokiej jakości i sprzedają się bardzo dobrze. Możesz samodzielnie kupować produkty 42 % taniej, lub odsprzedawać kosmetyki z marżą 42 %.To co napisałem nie traktuj jak reklamy – jest to informacja o możliwości oszczędzania i zarabiania dodatkowych pieniędzy. Od tej chwili mam czyste sumienie, a Ty nie możesz mi zarzucić że nie dziele się Tobą możliwościami z których sam korzystam .Oto pięć pytań na które postaraj się uczciwie odpowiedzieć1. Chcesz kupować wysokiej klasy kosmetyki o 42% taniej?2. Chcesz zaoferować znajomym wysokiej klasy kosmetyki zarabiając przy okazji 42%?3. Godzisz się na to aby na Twoje konto wpływały prowizje ze sprzedaży dokonanej przez osoby których zostaniesz sponsorem?4. Jesteś w stanie pogodzić się że w pewnym okresie możesz stracić kontrolę nad wielkością wpływających na Twoje konto prowizji ze sprzedaży produktów grupy którą zbudujesz?5. Chcesz być niezależny finansowo?Jeśli odpowiedziałeś TAK na co najmniej jedno z powyższych pytań i Ty zostać Konsultantem/Dystruboterem firmy FM.Aby nim zostać należy:1.Zakupić starter (zestaw próbek)2.Podpisać umowę dystrybutorskąPo spełnieniu w/w warunków masz możliwość działania w trzech obszarach:1. Kupowanie na potrzeby własne2. Zarabianie na odsprzedaży perfum.3. Budowaniu własnej struktury konsultantów.
Witaj! Brawo wreszcie ktoś znalazł się kto realnie myśli i zauważa jak można pracować głową a nie tylko nosząc cegiełki i liczyć centaki. Jeżeli znajdziesz chwilę czasu zadzwoń na skype:afina626 myśle że pracujemy na tych samych falach?Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów i szybkiego awansu w strukturach FM.
Strony: 1