Portal Polonii Greckiej - Ateny, Saloniki

Forum Polonii Greckiej

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Osoby które są nowe na forum prosimy o przedstawienie się - kilka zdań przedstaw się
  • Start
  •  » Poznajmy się
  •  » praca dodatkowa ,perfumy,CHRISTIAN DIOR,LACOSTE,GIERGIO ARMANI ITP.

#1 2008-08-06 16:17:10

lucynaw
Nowy użytkownik

praca dodatkowa ,perfumy,CHRISTIAN DIOR,LACOSTE,GIERGIO ARMANI ITP.

PRACA  OD ZARAZ.............................................TEL.696735835 
    Witam serdecznie,Od niedawna jestem  dystrybutorem i konsultantem FM GROUP Polska. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się że perfumy i wody perfumowane które oferuje FM są produktami wysokiej jakości i sprzedają się bardzo dobrze. Możesz samodzielnie kupować produkty 42 % taniej, lub odsprzedawać kosmetyki z marżą 42 %.To co napisałem nie traktuj jak reklamy – jest to informacja o możliwości oszczędzania i zarabiania dodatkowych pieniędzy. Od tej chwili mam czyste sumienie, a Ty nie możesz mi zarzucić że nie dziele się Tobą możliwościami z których sam korzystam .Oto pięć pytań na które postaraj się uczciwie odpowiedzieć1.   Chcesz kupować wysokiej klasy kosmetyki o 42% taniej?2.   Chcesz zaoferować znajomym wysokiej klasy kosmetyki zarabiając przy okazji 42%?3.   Godzisz się na to aby na Twoje konto wpływały prowizje ze sprzedaży dokonanej przez osoby których zostaniesz sponsorem?4.   Jesteś w stanie pogodzić się że w pewnym okresie możesz stracić kontrolę nad wielkością wpływających na Twoje konto prowizji ze sprzedaży produktów grupy którą zbudujesz?5.    Chcesz być niezależny finansowo?Jeśli odpowiedziałeś TAK na co najmniej jedno z powyższych pytań i Ty zostać Konsultantem/Dystruboterem firmy FM.Aby nim zostać należy:1.Zakupić starter (zestaw próbek)2.Podpisać umowę dystrybutorskąPo spełnieniu w/w warunków masz możliwość działania w trzech obszarach:1. Kupowanie na potrzeby własne2. Zarabianie na odsprzedaży perfum.3. Budowaniu własnej struktury konsultantów.

#2 2008-09-09 14:02:13

darek
Aktywny
Serwis

Re: praca dodatkowa ,perfumy,CHRISTIAN DIOR,LACOSTE,GIERGIO ARMANI ITP.

Witaj! Brawo wreszcie ktoś znalazł się kto realnie myśli i zauważa jak można pracować głową a nie tylko nosząc cegiełki i liczyć centaki. Jeżeli znajdziesz chwilę czasu zadzwoń na skype:afina626 myśle że pracujemy na tych samych falach?Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów i szybkiego awansu w strukturach FM.

• Start
  •  » Poznajmy się
  •  » praca dodatkowa ,perfumy,CHRISTIAN DIOR,LACOSTE,GIERGIO ARMANI ITP.

Stopka forum