Portal Polonii Greckiej - Ateny, Saloniki

Forum Polonii Greckiej

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Osoby które są nowe na forum prosimy o przedstawienie się - kilka zdań przedstaw się

#1 2008-07-02 20:33:24

ilona
Nowy użytkownik

Witajcie!

Mam na imie Ilona.Jestem w Grecji od 8 lat,mieszkam w Salonikach,a właściwie obok:)Jestem mężatką i mamy synka-Alexa.Miło mi wszystkich obecnych poznać i licze na wymiane doświadczeń,plotek i interesujących informacji:)))Pozdrawiam!

#2 2008-07-02 21:19:22

leszek
Administrator
Serwis

Re: Witajcie!

ilona napisał:

Mam na imie Ilona.Jestem w Grecji od 8 lat,mieszkam w Salonikach,a właściwie obok:)Jestem mężatką i mamy synka-Alexa.Miło mi wszystkich obecnych poznać i licze na wymiane doświadczeń,plotek i interesujących informacji:)))Pozdrawiam!

Witamy Cię Ilono smile

#3 2008-07-03 08:28:11

ilona
Nowy użytkownik

Cześć Leszek!A raczej panie administratorze:)Organizujesz coś więcej na tym portalu poza forum?

Ostatnio edytowany przez ilona (2008-07-03 08:28:37)

#4 2008-07-03 11:15:41

leszek
Administrator
Serwis

ilona napisał:

Cześć Leszek!A raczej panie administratorze:)Organizujesz coś więcej na tym portalu poza forum?

Witam Ilona
Aktualnie jest tylko forum, ale jestem w trakcie tworzenie portalu, w którym oprócz możliwości dodawania treści będzie możliwość jej komentowania, dodawania ogłoszeń, no i innych ciekawych rzeczy m.in: waszych zdjęć, taki coś jak portal społecznościowy. Myślę że to dobry pomysł i powinien się spodobać.
Jednak ogranicza mnie czas - praca zawodowa to właśnie tworzenie serwisów i aplikacji internetowych, domeny, hosting, więc od strony technicznej to nie ma problemu, aplikacja - jest, serwer - jest, domena - też jest, ale jak zwykle brak czasu - po za tym jakoś brakowało mi samozaparcia i motywacji do tego by już go uruchomić, puki co stoi serwis na moim lokalnym serwerze. Jednak jak bym się sprężył to tydzień no może dwa i było by wszystko gotowe. Ma się tu udzielać koleżanka Ewka, ale ma puki co jazdę z podłączeniem netu sad no i pewnie do połowy lipca już powinna go mieć - więc może mnie zdopinguje ona wink

Ps. Jeśli są osoby chętne by się zajmować forum lub pomóc w promowaniu ogólnie tego pomysłu, albo chciałby mnie zdopingować to piszcie - to może szybciej się za to wezmę wink

Natomiast jakby ktoś potrzebował strony internetowej lub innych usług: pozycjonowanie, rejestracja domeny, hosting - to zapraszam do kontaktu
www.redactive.pl

Stopka forum