Portal Polonii Greckiej - Ateny, Saloniki

Forum Polonii Greckiej

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Osoby które są nowe na forum prosimy o przedstawienie się - kilka zdań przedstaw się

#1 2008-05-12 22:33:11

eagle
Nowy użytkownik

Hej

Cześć. Fajnie, ze jest portal Polaków w Grecji. może w ten sposób łatwiej będzie dotrzeć do informacji. Wybieram się do Grecji na przełomie lipca i sierpnia. Chcę zostać conajmniej do końca października, moze listopada. Pobyt raczj w celach urlopowo-rzdrowotnych. Poszukukę zatem na ten czas mieszkania do wynajęcia. Niewielka kawalerka. Czy może mi ktoś z was polecić stronę internetową, czy agencję zajmującą się pośrednictwem mieszkaniowym? Marzy mi się wyspa grecka, ale czy to możliwe? Jakie są ceny? Dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich.

Eagle

#2 2008-05-14 09:52:20

leszek
Administrator
Serwis

Re: Hej

eagle napisał:

Cześć. Fajnie, ze jest portal Polaków w Grecji. może w ten sposób łatwiej będzie dotrzeć do informacji. Wybieram się do Grecji na przełomie lipca i sierpnia. Chcę zostać co najmniej do końca października, może listopada. Pobyt raczej w celach urlopowo-zdrowotnych. Poszukuję zatem na ten czas mieszkania do wynajęcia. Niewielka kawalerka. Czy może mi ktoś z was polecić stronę internetową, czy agencję zajmującą się pośrednictwem mieszkaniowym? Marzy mi się wyspa grecka, ale czy to możliwe? Jakie są ceny? Dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich.

Eagle

Witamy
Na razie jest forum, portal już wkrótce będzie uruchomiony, jest w trakcie testów i przygotowywania treści.
Co do mieszkania, popytam znajomych i napiszę.

Stopka forum