Mam na imie Ewelina , pilnie poszukuje pracy , wczesniej pracowalam na wyspie w hotelu i w tawernie w chwili obecnej kiedy przyplynełam do Aten miesiac czasu jestem bez pracy i jest ciężko , także rejestrując sie na tym forum licze na pomoc w uzyskaniu jakiejkolwiek informacji odnosnie pracy , moj nr. tel.6972176098
A probowalas moze zglosic sie do jakiegos biura pracy?tam jest tez duzo polskich biur albo polsko-rosyjskich....tyle ze bedzie trzeba im zaplacic troche...nie jestem pewna czy wszystkie sa legalne(pewnie wiekszosc nie) ale oni pomoga Ci cos znalezc i mysle ze bedzie szybciej niz na wlasna reke:)
Bry,
tutaj coś widziałem:
http://www.goldenline.pl/forum/grecja/1384022
powodzenia!
Ostatnio edytowany przez ja (2010-01-13 14:55:39)
tak probowałam przez biuro pracy , ale za kazdym razem trzeba ponosic koszty tj. min 170 euro , mnie poprostu na to nie stac w chwili obecnej , i jeszcze jest inne rozwiazanie , ze moga ci potem potracic z wyplaty ale boje sie bo np. jak sie nie sprawdze i po tygodniu albo dwoch szef da mi wypowiedzenie to poprostu wyjde z niczym bo wszystko wezmie biuro, bardzo duzo slyszalam o takich przypadkach , ale coz kto nie ryzykuje ten siedzi w domu i przymiera glodem , a rachunki pukaja do drzwi , tym bardziej ze mam corke na utrzymaniu , jestem dobrej mysli i probuje dalej , pozdrawiam